abinitio.ro
:: Acasa    :: Despre noi :: Servicii :: Portofoliu :: Referinte     :: Contact
Ab Initio - Abordarea personalizata care face diferenta Romana English
Acasa
Despre noi
Servicii
Portofoliu
Referinte
Contact

Linkuri Utile
Linkuri Utile
Info UE
Ziare
Vremea
Legislatie
Carotari
Traduceri
Sport
Hoteluri
Bine ati venit la Ab Initio!

Ab Initio furnizeaza o gama large de servicii, in special in domeniul proiectelor de infrastructura, incluzind pregatiri de documentatii de licitatie si evaluarile aferente, asistenta tehnica generala pe durata implementarii contractelor, administrarea reclamatiilor contractuale si rezolvarea disputelor, atit pentru Angajatori/Beneficiari cit si pentru Antreprenori/ Consultanti.

Dispunem de cunostintele si experienta adecvate, precum si de o larga gama de contacte cu principalele parti implicate din domeniu, care au permis acumularea de resurse semnificative si o experienta in multiple domenii.

Ab Initio a fost implicata in multiple programe internationale, finantate de catre Comisia Europeana sau alte Institutii Finantatoare Internationale.

Acoperirea acestor arii extinse a fost posibila datorita retelei largi de contacte cu diverse ministere si institutii guvernamentale si administratii locale, organizatii profesionale, etc, precum si cu numeroase firme de consultanta din tara si strainatate, din domeniul infrastructurii si altele.

Mai mult, Ab Initio si-a largit rapid paleta de activitati si aria geografica, avind in la activ numeroase contracte finalizate, atit in Romania, cit si in Turcia si Estonia si recent Croatia.

De asemenea, pentru largirea ariei de activitate, sunt in obiectivul nostru si alte tari din regiune si nu numai.

In contextul rece si depersonalizat al timpurilor prezente, comunicarea directa cu toti cei implicati si personalizarea serviciilor noastre in functie de necesitatile actuale ale acestora, este conceptul in care credem cu fermitate.

Ne mindrim ca am reusit sa indeplinim rezultatele cerute, uneori in conditii deosebit de nefavorabile, tocmai datorita acestei abordari.Daca am reusit sa va trezim interesul, va invitam sa deveniti Client al societatii noastre!
Echipa Ab Initio

 
 

Curs valutar BNR la:

Linkuri Utile
Linkuri Speciale
FIDIC
DRBF
DAB-DRB
ARACO
Oferte Licitatii
E-Licitatie

Banners
Acasa | Despre noi | Servicii | Portofoliu | Referinte | Contact
Copyright©2022 • Ab Initio SRL • Toate drepturile sunt rezervate.