abinitio.ro
:: Acasa    :: Despre noi :: Servicii :: Portofoliu :: Referinte     :: Contact
Ab Initio - Abordarea personalizata care face diferenta Romana English
Acasa
Despre noi
Servicii
Portofoliu
Referinte
Contact

Linkuri Utile
Linkuri Utile
Info UE
Ziare
Vremea
Legislatie
Aeroport
Imobiliare
Traduceri
Sport
Hoteluri
Despre noi
~ Ab Initio ~
este o societate tinara, cu activitate in domeniul consultantei si a pregatirii profesionale in proiecte majore de infrastructura si in gama larga de programe de Transport si Mediu.

In mai putin de un an de la infiintare, compania noastra a reusit sa isi consolideze o pozitie apreciabila pe piata, reusind sa obtina numeroase contracte in tara si in strainatate, cu Parteneri de talie internationala, toate contractele fiind incheiate cu succes.

Conducerea activitatii societatii este exercitata de catre actionarul majoritar, Dnul Florin NICULESCU, cu o bogata experienta in domeniul infrastructurii de transport si mediu si participare in diverse programe de pregatire profesioanala. Experienta si capacitatile sale sunt recunoscute si prin apartenenta la o serie de asociatii profesionale din care face parte (DRBF, SIDiR, All Experts).

In functie de natura si magnitudinea serviciilor de consultanta solicitate de catre Clientii nostri, compania noastra poate implica si alti consultanti independenti, sau agrega resurse suplimentare, in baza unei largi retele de contacte si parteneri din tara si din strainatate, pentru integrarea de echipe profesionale complete.

Sediul social al societatii este amplasat intr-un punct central al Bucurestiului, aproape de o intersectie majora, beneficiind astfel de numeroase mijloace de transport in comun si un acces rapid catre sediile celor unor importante institutii publice, banci, ONG-uri, etc.


Va multumim pentru accesarea site-ului si va invitam sa deveniti Client al societatii noastre!

 
 
Curs valutar
Cursul BNR la:
23-09-2020

1 Euro =
1 USD =

Linkuri Utile
Linkuri Speciale
FIDIC
DRBF
DAB-DRB
ARACO
SIDiR
GWYN OWEN
All Experts
Oferte Licitatii
E-Licitatie

Banners
Acasa | Despre noi | Servicii | Portofoliu | Referinte | Contact
Copyright©2008 • Ab Initio SRL • Toate drepturile sunt rezervate.