abinitio.ro
:: Acasa    :: Despre noi :: Servicii :: Portofoliu :: Referinte     :: Contact
Ab Initio - Abordarea personalizata care face diferenta Romana English
Acasa
Despre noi
Servicii
Portofoliu
Referinte
Contact

Linkuri Utile
Linkuri Utile
Info UE
Ziare
Vremea
Legislatie
Aeroport
Imobiliare
Traduceri
Sport
Hoteluri
Portofoliu
Clientii nostri

Numele companieiTaraDetalii contract
AGEG Consultants GermaniaEvaluare Dosare de Licitatii in conformitate cu Acordul de Finantare si Programele Operationale de Dezvoltare Regionala, in contextul IPA, precum si cu Conditiile de Contract FIDIC.
RomCapital Invest & AC HarrisRO & UKAsistenta tehnica pentru evaluarea performantei managementului contractelor privind constructia variantei de ocolire Sibiu.
Parsons BrinckerhoffUKProiect de Restructurare in Transporturi – Centura de Ocolire Brasov– Imprumut IBRD CW – 1 – 01. Beneficiar: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Integrate Investement & Roland GareisRO & AUPregatirea unui Sistem de Achizitii si Management de Proiect - Asistenta Tehnica pentru o companie locala, filiala a unei companii Vestice importante din domeniul extractiei si prelucrarii titeiului, pentru proiectarea unui Sistem de Achizitii.
Addenda OÜEstoniaCursuri teoretice si practice - Conditii de Contract FIDIC pentru coordonatori de proiect din industria constructiiilor.
CycleplanEstoniaEvaluare PHARE Interimara - Evaluare tematica a impactului schimbarii procedurilor de Achizitii, asupra procesului de contractare PHARE.
Ab InitioRomaniaExpertiza pentru evaluarea ofertelor pentru supervizarea lucrarilor de imbunatatire a conditiilor de navigatie pe Dunare intre Calarasi si Braila. Beneficiar: Ministerul Transporturilor.
Integrate Investment ConsultRomaniaParticipare ca Evaluator Independent pentru evaluarea ofertelor pentru Supervizarea Lucrarilor, incluzind pregatirea corespondentei aferente si a Raportului de Evaluare. Beneficiar: Ministerul Transporturilor.
BCEOMFrantaServicii de Consultanta pentru Reconstructia de urgenta/ Reabilitarea Podurilor si Sectoarelor de Drumuri afectate de inundatii – Finantare BERD. Beneficiar: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
RambollDanemarkaEchipa Externa de Lectori pentru Cursuri DIS – Pregatire si efectuare a 3 cursuri de pregatire pentru personal din diverse Institutii din Turcia implicate in managementul proiectelor cu finantare UE. Beneficiar: Secretariatul General pentru Afaceri Europene.
Contractor pivatTurciaAsistenta Tehnica pentru pregatire de Oferte pentru diverse Lucrari de Mediu, in special pentru proiecte finantate de catre Comisia Europeana.
Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si LocuinteiRomaniaDiminuarea Riscurilor in Caz de Dezastre Naturale si Pregatirea pentru Situatii de Urgenta – Atelier de lucru Managementul Protectiei mediului pe Durata Activitatilor de Constructii – proiect finantat de Banca Mondiala.
NomismaItaliaAsistenta Tehnica pentru Directia Cooperare Transfrontaliera din cadrul Ministerului Integrarii Europene, pentru implementarea programelor Interreg III B in Romania. Beneficiar: Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei.
 
 
Curs valutar
Cursul BNR la:
23-09-2020

1 Euro =
1 USD =

Linkuri Utile
Linkuri Speciale
FIDIC
DRBF
DAB-DRB
ARACO
SIDiR
GWYN OWEN
All Experts
Oferte Licitatii
E-Licitatie

Banners
Acasa | Despre noi | Servicii | Portofoliu | Referinte | Contact
Copyright©2008 • Ab Initio SRL • Toate drepturile sunt rezervate.